haba spellen vanaf 2 jaar

Haba 4764 Mijn eerste spellen Dier op dier €29.99

Op de boerderij is iets aan de hand: wie kan de kip op het schaap stapelen? En is er bovenop nog plaats voor de hond? Een beestachtige verzameling spelletjes met 2 stapelspellen en een coöperatieve spelvariant voor 1 - 4 kinderen vanaf 2 jaar.
Haba 5433 Mijn eerste spellen - Etenstijd op de boerderij €29.99

- met houten figuren om vrij mee te spelen - extra groot speelbord met 3D-stal

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Haba 5524 Mijn eerste spellen Eerste boomgaard €15.99

Onze spelklassieker "Boomgaard" voor de allerkleinsten: de regels zijn aan de leeftijd aangepast en het spelmateriaal is speciaal voor kleine kinderhanden gemaakt. De mooie, handzame houten stukken nodigen tot vrij spelen uit en stimuleren hierbij de motorische vaardigheden. Een coöperatief kleurenspel voor 1 - 4 kinderen vanaf 2 jaar.

Dit spel stimuleert:
Kleuren/vormen
Samenwerken
Eerste begrijpen van spelregels
Haba 5631 Mijn eerste spellen - Kling-Klang-bos €29.99

In het kling-klang-bos speelt elk dier een muziekinstrument. Alleen het kleine muisje Mia heeft nog niet kunnen beslissen welk instrument ze zou willen leren bespelen. Daarom gaat ze bij al haar vriendjes langs om de instrumenten uit te proberen. In vijf afwisselende spellen raken kinderen met eenvoudige ritmes en verschillende klanken vertrouwd. Bovendien wordt hun gevoel voor muziek, creativiteit en fantasie gestimuleerd. Een spelletjesverzameling waar muziek in zit voor 1 - 3 spelers vanaf 2 jaar en een volwassene.
Haba 5452 Mijn eerste spellen Kleuren & Vormen €24.99

Eerst dobbelen, dan de bijpassende vorm of kleur zoeken en op de juiste plaats op het speelbord leggen... En er verschijnen schitterende bloemen en vlinders. 2 dobbelspellen voor 1 - 3 kinderen vanaf 2 jaar.

Dit spel stimuleert:
Kleuren/vormen
Fijne motoriek
Eerste begrijpen van spelregels

Haba 5436 Mijn eerste spellen - Kukeleku! €12.50

De dierenouders van de boerderij houden een groot feest! Daarom moet Hannes Haan vanavond de dierenkinderen naar bed brengen. Maar dat is helemaal niet zo gemakkelijk, want hij moet immers de dieren 's ochtends wakker maken. En dus ontsnapt hem zo af en toe een "kukeleku!" en dan is iedereen weer wakker. Kunnen jullie Hannes Haan helpen zodat uiteindelijk alle dierenkinderen in slaap vallen? Een beestachtig slaap-lekker-spel voor 1 - 4 kinderen vanaf 2 jaar. Met wedstrijdvariant.
Haba 5775 Mijn eerste spellen - Kleine bouwmeesters. €29.99 Bouwmeester Bruno is opzichter bij een groot bouwproject en er is van alles te doen! Hij heeft een heleboel ontwerpen voor kleurige huizen die vandaag allemaal nog af moeten. De kinderen helpen bouwvakker Tim nieuwe stenen van de steengroeve naar het bouwterrein te vervoeren. Maar de tijd verloopt sneller dan gedacht. Lukt het jullie om jullie huizen te bouwen voordat Bruno's en Tims werkdag erop zit?? Een coöperatief verzamelspel voor 1 - 3 kleine bouwvakkertjes vanaf 2 jaar. Met wedstrijdvariant.
Haba 5976 Teddy´s kleuren en vormen. €12.50 Legspel voor kleine ontdekkers

Als kinderen een duik nemen in de liefdevol geïllustreerde wereld van Teddy, leren ze spelenderwijs kleuren en vormen kennen. Twee coöperatieve regelspellen versterken deze vermogens. En niet alleen is het vrij puzzelen heel erg leuk, het bevordert ook de fijne motoriek en het herkennen van details. Dit spel is voor 1-4 kleine teddyberen vanaf 2 jaar.