haba spellen vanaf 3 jaar

Haba 3273 Boomgaard - het memospel €9.99

Alarm! De brutale raaf staat op het punt jullie lekkernijen weg te kapen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten om te draaien. Het doel van het spel is om al het fruit te verzamelen voordat de raaf alles van jullie wegkaapt. Een coöperatief memospel voor 1 - 4 spelers van 3 tot 99 jaar. Met wedstrijdvariant.

Dit spel stimuleert:
Kleuren/vormen
Geheugen
Samenwerken
Haba 3275 Boe & bèhhh! €17.99

Oh jee, alle dieren van boer Bert zijn weg! Maar waar zijn ze gebleven? De kinderen helpen Bert de dieren te zoeken en weer naar de boerderij te brengen. Bij het kleurenspel hebben ze een beetje geluk nodig, bij het geheugen- en voelspel een goed geheugen en wat vingertoppengevoel. Een kakelbont gekleurd voelspel voor 2 - 4 kinderen vanaf 3 - 8 jaar. Met twee spelideeën.

Dit spel stimuleert:
Kleuren/vormen
Geheugen
4687 Mijn eerste spelletjesdoos. De grote spelletjesverzameling van HABA €37.50

Een spannende combinatie - klassieke en nieuwe bord- en kaartspellen: - met liefde vormgegeven, voor kinderen geschikt houten spelmateriaal - voor een geslaagde kennismaking met de wereld der spelletjes - geweldige geheugen-, wedstrijd-, en kleurenspellen - aan beide zijden bedrukte speelborden - 10 spellen in één doos In deze verzameling zijn de mooiste spelletjes samengebracht! Voor 2 - 6 spelletjesontdekkers vanaf 3 jaar.
Dit spel stimuleert:
Eerste begrijpen van spelregels
Samenwerken
Geheugen
Kleuren herkennen

Haba 4734 Ganzenpas €6.99

Er wordt geganzensport: Greetje Gans huppelt en hurkt, wiebelt en waggelt in de wei... En de kinderen doen mee! Een coöperatief bewegingsspel voor 2 - 6 vrolijk snaterende kinderen.

Leeftijd: 3 - 6 jaar
Dit spel stimuleert:
Samenwerken

Haba 5170 Boomgaard €37.50

Potverdrie, de raaf wil de rijpe vruchten pikken! Maar de kinderen werken samen en verzamelen zoveel kersen, pruimen, peren en appels als ze kunnen. De spanning stijgt. Wie zal er winnen: de stoute raaf of de vlijtige kinderen? Een coöperatief spel voor 1 - 8 kinderen van 3 - 6 jaar waarbij allen samen winnen of verliezen.
Dit spel stimuleert:
Kleuren/vormen
Samenwerken
Fijne motoriek

Haba 5434 Hop in galop! €17.99

Dat was nog eens een geweldige dag op de wei voor de paarden! Maar nu moeten ze snel terug naar de paardenboerderij. In hun box hebben ze verschillende dingen nodig, zoals een bos wortelen of een zak haver. Deze dingen moeten op weg naar de boerderij worden verzameld. Wie onderweg steeds de juiste dobbelstenen kiest, kan zijn paard met een beetje geluk als eerste naar de box brengen. Een verzamelspel en paardenrace voor 2-4 spelers van 3-12 jaar. Met 3 varianten.
Haba 5460 Boomgaardje €19.99

De kinderen willen sappige kersen plukken, maar ook de brutale raaf sluipt eropaf. Wie kan de vruchten het snelst oogsten? Een coöperatief geheugenspel met kleurendobbelsteen en driedimensionale kersenboom. Voor 1-4 kinderen van 3 - 8 jaar.

Dit spel stimuleert:
Kleuren/vormen
Geheugen
Samenwerken
Haba 5488 Kleine boomgaard €5.99

Mmm, wat is dat fruit uit de boomgaard lekker. Maar o jee, de brutale raaf probeert de vruchten te stelen! Kunnen jullie het fruit oogsten voordat de raaf het te pakken krijgt? Een coöperatief verzamelspel voor 1 - 4 kinderen van 3 - 6 jaar.
Haba 5494 ABC-toverduel €5.99

Heks Oex en tovenaar Pim houden een spannend ABC-toverduel! Wie vindt als eerste tussen alle afbeeldingen op de toverwoordkaart een begrip dat bij de gezochte letter past? Een betoverend letterspel voor 2 snelle woordenzoekers van 6 - 99 jaar. Met coöperatieve variant voor 1 of meer spelers.
Haba 5493 Getallendino €5.99

1, 2, 3... Wie kan de getallendino helpen bij het tellen? Bij ieder getal moet de bijpassende hoeveelheid worden gevonden en omgekeerd. Een dinosterk getallen- en geheugenspel voor 1 - 4 kinderen van 3 - 8 jaar.
Haba 5496 Waf, blub, knor... €5.99

Waar zitten haas, muis en olifant en alle andere dieren verstopt? Wie een goed geheugen en een beetje geluk bij het dobbelen heeft, kan de gezochte dieren als eerste vinden. Een beestachtige verzameling spelletjes voor 2 - 4 spelers van 3 - 6 jaar.
Haba 5619 Kleine regenboogrups €6.99

De lentetuin is al vol met kleuren. De vogels tsjilpen, de vlinders fladderen en iedereen wil met de kleine regenboogrups spelen. Wie heeft het eerst alle stukken van zijn regenboogrups achter elkaar gelegd? Een kakelbont verzamelspel voor 2 - 4 spelers van 3 - 6 jaar.
Haba 5626 Kleine Vos wordt Grote Beer €9.99

De indianenjongen Kleine Vos wil graag net zo dapper worden als zijn vader. Maar daarvoor moet hij eerst een beproeving ondergaan. De kinderen helpen Kleine Vos vijf opdrachten uit te voeren. Daar hebben ze een goed geheugen voor nodig, want alleen zo vinden ze onder de struikkaartjes de juiste afbeeldingen die bij de opdrachtvelden horen. Door de velden van het indianenpad wordt het bijzonder interessant, want die maken het zoeken moeilijker of makkelijker. Een vernuftig loop- en geheugenspel voor 2 - 4 indianenvrienden van 3 - 8 jaar.
Haba 4743 Bella Bloempje €9.99

Voor Bella Bloempje bestaat er niets mooiers ter wereld als de hele dag over de wei te lopen. En het liefst verzamelt ze - uiteraard - bloemen! Wie kan Bella helpen en met haar de meeste bloemen verzamelen? Een kakelbont dobbelspel voor 2 - 4 kleine bloemenschaapjes van 3 - 6 jaar.
Haba 5633 Schaap & Co €14.99

- 4 schattige puzzelfiguren - met houten speelfiguur en dobbelsteen - dubbel speelplezier: puzzels en memospel.
Voordat boer Bert met zijn tractor naar de akker vertrekt, moet hij eerst nog snel de dieren op de boerderij voeren. Maar waar zijn ze toch gebleven? Ze hebben zich in hun stallen verstopt! Wie kan Bert helpen om ze te vinden, zodat hij aan het werk kan gaan? Wie een scherpe blik heeft en wat geluk bij het dobbelen kan zijn boerderijdier het eerste in elkaar puzzelen.

Leeftijd: 3 tot 6 jaar
Aantal spelers : 2 tot 4
Haba 5635 In het spoor van Kleine Veder €14.99

De ondeugende indianenjongen Kleine Veder wil een dapper indianenopperhoofd worden. Daarom oefent hij elke dag door naar sporen te zoeken en loopt rond het krioelende dorp. En daarbij ontdekt hij steeds weer nieuwe merkwaaridge dingen. Alleen met scherpe arendsogen en een goed indianengeheugen kunnen de memokaartjes in de rij puzzels worden gevonden, waar de indianenjongen op dat moment naar kijkt. Wie na verschillende ronden de meeste memokaartjes op zijn plaats heeft gelegd, wint het spel. 1 tot 4 spelers vanaf 3 jaar
Haba 5745 Acrobatino €5.99

Filip is de beste acrobaat uit alle windstreken en voert de ongelofelijkste bewegingen uit. Wie is net zo lenig als Filip en kan bijvoorbeeld met zijn voet zijn ellebogen aanraken? Tijdens het spel worden steeds twee kaarten omgedraaid die aangeven welke lichaamsdelen van de kinderen elkaar moeten aanraken. Nu moet iedereen zijn beste beentje voorzetten, want anders grijpt het aapje Bo die lekkere banaan en wint! Een coöperatief bewegingsspel voor 2 - 5 kinderen van 3 - 8 jaar. Met twee varianten. Verkrijgbaar met Nederlandse verpakking.
Haba 5761 eerste memo- en dobbelspel 'op de wei, klaar, af!' €17.99

O jee, vandaag kan boer Tim niet voor zijn dieren zorgen, want hij ligt ziek in bed. Daarom heeft hij wat hulp nodig. Eerst moet er genoeg voer voor de dieren worden gevonden en over de weiden worden verdeeld. Daarna is het de bedoeling om de hongerige viervoeters snel naar hun wei te brengen. Alleen wie een goed geheugen en ook een beetje geluk bij het dobbelen heeft, komt als eerste met zijn dier op de wei aan! Geschikt voor 2-4 spelers van 3-10 jaar.
Haba 5957 Hiep, hiep, hoera! €5.99

Hugo Hond viert vandaag zijn verjaardag en heeft al zijn vriendjes uitgenodigd. Maar om alle hazen, olifanten en muizen aan de lange tafel plaats te kunnen laten nemen, heeft iedereen een stoel nodig die bij zijn lengte past. Wie vindt de juiste stoelen en wordt eregast op Hugo's feestje?

Een verjaardagsfeestelijk geheugenspel voor 2 - 4 spelers van 3 - 8 jaar.